ŞOK! “Tanrı İsrail için Suriye’de Savaşıyor”

İsrailli siyonist hahamın dediklerini duyunca çok şaşıracaksınız!  

Görüntülenme: 1235 Tarih: 01 Şubat 2015 01:33
ŞOK! “Tanrı İsrail için Suriye’de Savaşıyor”

İsrailli Siyonist Haham Nir Ben Artzi, her hafta İsrail halkına bir mesaj iletiyor. Absolutetruth613 adlı kendi blog sayfasından yayınladığı dehşete düşüren mesajların bir kısmını paylaşıyoruz:

"-Kralların kralı, Tanrı, dünyanın lideri, bir defasında dünyayı sel ile kapladı. Babil Kule'sine karmaşayı getirdi. Haşin savaşlar ve daha birçok zor anlar yaşattı. Bu zamanda ise Tanrı bize IŞİD'i, aşırıcı İslam'ı, El Kaide'yi, Hamas'ı ve daha birçok kardeşi gönderdi. Tanrı bunları göndererek dünyaya Yahudilere kutsal toprak olan İsrail'de dokunmamalarına dair uyarı verdi. Tanrı onları birbirlerine düşürüyor. IŞİD'e ve terörizme tabi insanlar dünyanın her yerine yayıldı ve gün be gün insanların hayatlarına mal oluyor. Bunların bazıları medyada anılıyor bazıları ise anılmıyor, bütün bunlar Tanrı'nın isteği üzerinedir. Tanrı, İsrail'den bir kar çıkarmak veya Yahudilere zarar vermek isteyen her ülkeye bu şekilde cezalandırıyor. İşte Tanrı kutsal toprakları, Yahudileri ve İsrail'i böyle koruyor!

-İsrail'in dışında yaşayan Yahudiler akıllıca davranmalı ve derhal İsrail'e gelmelidir. Kendilerine korunmak için korumalar koysalar dahi bir gün o korumalar satın alınır ve sahibine zarar verir. İsrail'in dışındaki Yahudiler, uyarılmadık demeyiniz!

-Ukrayna örneğindeki gibi, savaş oldu ve bütün Yahudiler İsrail'e getirildi.

-Ukrayna'ya sakın yatırım yapmayınız, kendi vatanınızda yatırımlar yapınız.

-IŞİD ve diğer terör örgütleri Avrupa'yı, Amerika'yı ve bütün dünyayı ağlatacaktır. İsrail hariç! Çünkü Tanrı kutsal toprakları koruyor. Tanrı o terör örgütlerini isteği doğrultusunda yönetiyor. IŞİD terör örgütüne katılmak üzere her ülkeden en az 1 milyon kişi çıkar. Hepsi aptal ve kaybedecek bir şeyi olmayan insanlar. Aşırıcı İslamcılar için bu bir hobidir. Bu yüzden bütün Yahudilerin İsrail'e gelmesi gerekiyor.

-Suriye hiçbir zaman tekrardan Suriye olmayacaktır. İsrail'e düşmanlıklarından dolayı gün be gün daha kötü bir hale gelmekteler. Mülteciler de Türkiye'ye, İran'a ve dünyanın diğer yerlerine gitmeye devam edecektir.

-Irak yolunu kaybetmeye devam edecektir.

-Hamas ise konuşmayı öğreniyor. Uluslararası mahkemeye başvurup kendi ülkelerini kurmak istiyorlar.

-Türkiye artık Türkiye değil. Türkiye bundan sonra IŞİD'tir. IŞİD Türkiye'nin en önemli yerlerini kontrol ediyor. Erdoğan IŞİD'ten korkuyor ve IŞİD hakkında sadece iyi şeyler konuşuyor.

-İran atom çalışmalarına devam ediyor. İran İsrail'den korkuyor çünkü biliyorlar ki Tanrı kutsal toprakları koruyor!

-ABD İran'a yakarıyor çünkü Rusya'ya bağlanmak istemiyor.

-Bütün doğal afetler dünyanın her yerinde etkisini arttıracak. Ancak İsrail'de iyilikten başka bir şey olmayacaktır"

Geçtiğimiz 29 Temmuz'da yaptığı mesajda ise açıkça, "Tanrı Suriye'de İsrail'i korumak için savaşıyor" ifadelerine yer vermişti.

Söz konusu Siyonist haham İsrailliler arasında meşhur ve sözü dinlenen hahamlar arasında.

Siyonist İsrailli Yahudi haber sitesi Typepad, gurur ile yaptığı "Hollywood yıldızları hahamlarımız yanında fakir kalıyor" haberinde Haham Nir Ben Artzi'yi 26 milyon dolarlık sermaye ile en zengin 5.Haham ilan etmişti.

on4haber

Yorumlar