Batı Yaka İstihbaratı Gözaltına Aldığı Genci Ateş Açarak Yaraladı

Batı Yaka'nın kuzeyindeki Nablus kentinde Filistin Yönetimi'ne bağlı Genel İstihbarat birimi görevlilerinin bugün (9 Şubat Pazartesi) ikindi saatlerinde gözaltına almak istedikleri bir gence ateş açmaları sonucu söz konusu genç ile bir genç kızın yaralandığı bildirildi.  

Görüntülenme: 1182 Tarih: 09 Şubat 2015 06:26
Batı Yaka İstihbaratı Gözaltına Aldığı Genci Ateş Açarak Yaraladı

Filistin Enformasyon Merkezi'nin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, Genel İstihbarat birimi görevlileri Nablus kent merkezindeki Nablus Belediyesi Kompleksi'nin içinde Muntasır Arayişi isimli gence ateş açtı.

Görgü tanıkları, Muntasır Arayişi'nin ayağından en az bir kurşunla yaralandığını, daha sonra Genel İstihbarat görevlileri tarafından gözaltına alındığını, o sırada olay yerinde bulunan bir genç kızın da elinden hafif şekilde yaralandığını söyledi.

Bu arada, Genel İstihbarat biriminin Muntasır Arayişi'nin Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimlerine kentte düzenledikleri operasyon sırasında ateş açanlar arasında olduğunu ve bu nedenle arandığını iddia ettiği belirtildi.

Olay yerinde bulunan vatandaşların Filistinli gencin gözaltına alınış şekline ve insanlarla dolu iş merkezinde ateş açılmasına tepki gösterdiği öğrenildi.

fiem

Yorumlar