El-Mısri: "Hamas'ın Bölüneceğini Bekleyenler Yanılıyorlar"

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden milletvekili Muşir El-Mısri, Hamas'ın içerideki ve dışarıdaki siyasi ve askeri liderleri arasında görüş ayrılıkları olduğu haberlerinin asılsız olduğunu söyledi. El-Mısri, bu tür haberlerin gerçekle ilişkisi olmadığını ve sadece ortaya atanların temennilerini dile getirdiğini belirtti.  

Görüntülenme: 1277 Tarih: 11 Şubat 2015 14:59
El-Mısri:

Muşir El-Mısri, Quds Press Haber Ajansı'na konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hamas Hareketi'nin bugün en parlak dönemini yaşadığını ve tavır birliğine sahip olduğunu, ortak aklın hareketi içerde ve dışarda yönettiğini, siyasi ve askeri çizgisinin ortak görüşe sahip olduğunu bildirdi.

Hamas Hareketi'nin maruz kaldığı baskıların hareketin birlik ve bütünlüğünü güçlendirdiğine dikkat çeken El-Mısri, Hamas içinde görüş ayrılıkları olduğunu iddia ederek hareketin birlik ve bütünlüğünü sarsmak isteyenlerin beklentilerinin boşa çıkacağını söyledi.

Hamas Hareketi'nin ve İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın büyüklüğüne zarar verme çabalarının hiçbir değeri olmadığını kaydeden El-Mısri, Hamas'ın tarihini liderlerini kurban vererek ve zaferlerle yazdığını ifade etti.

Milletvekili El-Mısri, Hamas Hareketi'ni ve Filistin direnişini zayıflatmak isteyenleri bölgedeki direniş düşmanlarının başına gelenlerden ders almaya davet etti.

fiem

Yorumlar