İran bize karşı 6 cephe açmıştır

Siyonist rejim başbakanı Netanyahu, İran’ın İsrail aleyhine 6 cephe açtığını iddia etti. Jerusalem Post Gazetesi’nin yazdığı habere, Siyonist rejim ordusu genel kurmay başkanı Benny Gantz veda gecesinde konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: Bu cepheler; Lübnan,Suriye, Gazze ve Sina Çölü’nde bulunmaktadır. İran bu cepheler vasıtasıyla terörist eylemler düzenlemeyi amaçlamakta ve İran’ın hedefi nükleer silahlar elde etmektir. 

Görüntülenme: 1322 Tarih: 13 Şubat 2015 16:09
İran bize karşı 6 cephe açmıştır

İddiaya göre; son günlerde Arap yetkililerle birlikte Netanyahu ile görüşme yapan heyet tarafından Arpa yetkililerinin de İsrail’in tereddütlerine ortak olduğu ve İran ve müttefiklerinin Arap dünyasının 4 büyük merkezi olan Beyrut, Şam, Bağdat ve Sanaa’ya hakim olduğu belirtildi. 

Netanyahu konuşmasının devamında Benny Gantz’a bölgede görülmemiş düzeyde olan kaos ortamında genelkurmaylık görevini başarılı bir şekilde sürdürmesinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: Bu dönem öyle bir zamanda gerçekleşmiştir ki ülkeler dağılmaktaydı ve birçoğunun destekçisi İran olan terörist guruplar harekete geçmiştir ve İran birçok cephede bizi tehdit etmeye çalışmaktadır. 

Netanyahu ekleme yaparak; Gantz orduyu terk etmektedir öyle ki İran’ın emriyle Suriye’nin Güneyi’nden ülkemize girmek için hazır bekleyen binlerce Hizbullah askeri gibi yeni tehditlerle karşı karşıyayız.

rasthaber

Yorumlar