İşgal Rejimi Fransa, Ukrayna ve Belçika'dan Binlerce Göçmen Getirmeyi Planlıyor

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi, işgal hükümetinin Filistin topraklarındaki Yahudi yerleşimini genişletme projesi kapsamında Fransa, Ukrayna ve Belçikada'dan işgal altındaki topraklara daha çok Yahudi aile getirmek için bugün (15 Şubat Pazar) "acil eylem planı"nı görüşeceğini haber verdi.  

Görüntülenme: 1222 Tarih: 15 Şubat 2015 18:48
İşgal Rejimi Fransa, Ukrayna ve Belçika'dan Binlerce Göçmen Getirmeyi Planlıyor

Gazetenin internet sitesinde yer alan haberde, sözkonusu ülkelerden binlerce Yahudi göçmen getirme planının bu yıl içinde hayata geçirileceği, o ülkelerdeki mevcut şartların ve yaşanan olayların Yahudi aileleri işgal altındaki Filistin topraklarına göç etmeye ikna etmek için kullanılacağı belirtildi.

İşgal hükümetinin planın hayata geçirilmesi için 180 milyon şikel tahsis ettiğini kaydeden gazete, planın işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu ve göç bakanı tarafından onaylanmasının beklendiğini belirtti.

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen Charlie Hebdo olayından bu yana işgal yönetimi, bu saldırıyı ve dünyanın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen benzeri saldırıları kendilerine huzur ve güvenlik sağlayacağı vaadiyle binlerce Yahudi aileyi işgal altındaki topraklara göçe teşvik etmek için kullanıyor.

fiem

Yorumlar