Hizbullah’ın İHA’sı İsrail’e korku saldı

Hizbullah’ın İHA’sı işgalci rejimin hava sahasında uçtu. 

Görüntülenme: 1519 Tarih: 17 Şubat 2015 15:39
Hizbullah’ın İHA’sı İsrail’e korku saldı

Terör rejimi İsrail’in Suriye’nin güneyinde Lübnan Hizbullah direnişine karşı  düzenlediği cinayete geçtiğimiz hafta  bazı İsrail askerlerinin ölümü ve yaralanmasıyla sonuçlanan Hizbullah’ın başarılı askeri operasyonunun etkileri ve yankılarının siyonist İsrail’de devam ettiği bir süreçte, Hizbullah’ın insansız hava aracının ikinci kez siyonist İsrail’in işgalindeki Filistin toprakları semalarında görüldüğü bildirildi.

Presstv’nin  siyonist rejime bağlı haber sitesi Ruternet’ten naklen verdiği habere göre, Lübnan’dan bir insansız hava aracı dün  işgal altındaki Filistin toprakları semasına girerken, sözkonusu İHA’nın  devriye uçuşu yaptıktan sonra başarılı bir şekilde Lübnan’a döndüğü anlaşılıyor.

Sözkonusu siyonist haber sitesi,  Lübnan’dan  işgal altındaki Filistin toprakları semasına giren insansız hava aracının 20 dakika devriye uçuşu yaptıktan sonra Lübnan semalarına geçtiğini bildirdi.

Lübnan Hizbullah hareketi daha önce de İsrail’in işgalindeki Filistin topraklarına insansız hava aracı göndermiş ve bu durum siyonist İsrail ve toplumunda büyük korku ve paniğe neden olmuştu.

Bu arada  terör rejimi İsrail hava savunma üssünün sözkonusu İHA’yı  imha edemediği  bildirildi.

 

irib

Yorumlar