Hamas Mensubu Esirler: “Esirlerin İdamı Sadece Direnişi Güçlendirir”

Siyonist işgal rejimi zindanlarındaki Hamaslı esirlerin oluşturduğu Liderlik Heyeti, Siyonist işgal rejimi Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman’ın ağır hapis cezası alan Filistinli esirleri öldürme çağrısını garipsemediklerini belirterek, işgal rejiminin zaten bu işi ağır ağır uyguladığını ifade etti.  

Görüntülenme: 1371 Tarih: 21 Şubat 2015 13:57
Hamas Mensubu Esirler: “Esirlerin İdamı Sadece Direnişi Güçlendirir”

Heyet bugün yazılı bir açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada esirler, “Siyonist lider Lieberman’ın işgal rejiminin esirleri serbest bırakmak zorunda kalabileceğini bahane ederek ağır hapis cezası alan esirlerin öldürülmesini talep etmesini bütün esirler nefretle karşıladı. Ancak buna rağmen esirler olarak bunu garipsemedik. Çünkü böyle açıklamaları kendisinden de diğer Siyonist liderlerden bekliyoruz” dedi.
 
Açıklamada ayrıca, “İşgal rejiminin bu işi zaten yaptığını görüyoruz. Onun bunu yapmak için kanun koymaya ihtiyacı yok. Bu rejim direnişçileri önce meydanda öldürmek ve tasfiye etmek ister. Bunu başaramayınca onu tutuklarken ve soruşturma odalarında yapar. Bunda da muvaffak olamayınca bu sefer zindanlarda ağır ağır uygular. Tıbbi ihmal öldürme şekillerinden biri değil midir? Alternatif ilaçları esirlerin üzerinde denemek ve çoğu zaman onlarda ağır hasarlara neden olan testler yapmak idam değil midir?” denildi.

İşgal rejimine seslenen esirler şu mesajı verdiler: “Ey gaspçı düşman. Sen bizi arzuladığımız şeyle bizi tehdit etme. Çünkü hepimiz Allah yolunda şehit olmak istiyoruz. Şunu iyi bil ki direniş kahramanları biraz gecikse de esirleri serbest bırakmaya seni zorlayacaktır.”

fiem

Yorumlar