Yahudi Yerleşimciler El-Halil'de Filistinli Çocuğu Öldüresiye Dövdü

Yahudi yerleşimcilerin dün (21 Şubat Cumartesi) El-Halil kent merkezindeki Tel Er-Ramide Mahallesi'nde evinin yakınlarında oynarken 10 yaşındaki Salih Imad Ebu Şemsiyye isimli Filistinli çocuğu işgal güçlerinin himayesinde öldüresiye darp ettikleri bildirildi.  

Görüntülenme: 1122 Tarih: 22 Şubat 2015 13:45
Yahudi Yerleşimciler El-Halil'de Filistinli Çocuğu Öldüresiye Dövdü

Filistinli çocuğun ailesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ramat Yishai Yahudi Yerleşkesi sakinlerinden bir grup Yahudi yerleşimcinin işgal güçlerinin koruması altında Tel Er-Ramide Mahallesi çocuklarına karda oynadıkları sırada barbar bir şekilde saldırdığını söyledi.

Yahudi yerleşimcilerin Salih Imad Ebu Şemsiyye'yi öldüresiye dövdüğünü kaydeden aile, küçük çocuğun vücudunda darp izleri ve çizikler oluştuğunu, El-Halil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Yahudi yerleşimci çeteleri, Filistinlilerin evlerine ve ekili arazilerine saldırırken, köşede bucakta kıstırdıkları Filistinlileri ve çocuklarını darp edip araçlarını tahrip ederken işgal güçleri de bütün bu saldırıları seyretmekle yetiniyor ve yerleşimci terörüne engel olmuyor.

fiem

Yorumlar