Şehit Metin Yüksel Direnişin Kalbi Gazze’de Anılacak.

Türkiye Müslüman gençliğinin idolü olan şehit Metin Yüksel, direnişin kalbi Gazze’de 24 Şubat Salı günü Şehitler Anıtı’nın olduğu yerde anılacak.  

Görüntülenme: 1349 Tarih: 23 Şubat 2015 17:11
Şehit Metin Yüksel Direnişin Kalbi Gazze’de Anılacak.

Türkiye Müslüman gençliğinin idolü olan şehit Metin Yüksel, direnişin kalbi Gazze’de 24 Şubat Salı günü Şehitler Anıtı’nın olduğu yerde anılacak.

Fatih Akıncıları Derneği Onursal Başkanı Mehmet Şahin tarafından sitemize yapılan açıklamaya göre,  şehit Metin Yüksel’in Türkiye Müslümanlarının ümmet bilinci kazanmasındaki önemli rolünün anlatılacağı programın organizasyonunu, aynı zamanda eski bir Fatih Akıncısı ve Metin Yüksel’in dava arkadaşı olan İHH Gazze temsilcisi Mehmet Kaya üstlendi.

Şehit Metin Yüksel’in şehadetinin 36. yıldönümü münasebetiyle yapılacak olan programa Filistin direniş hareketlerinin temsilcilerinin de katılımı bekleniyor.

Mehmet Şahin, İslami direnişin en önemli merkezlerinden biri olan Gazze’de böyle bir programın yapılmasından ve şehit Metin Yüksel’in ortaya koyduğu mücadelenin tüm dünya Müslümanları tarafından bilinmesinden büyük bir onur duyduklarını ifade ederek, Akıncılar Hareketi’ni evrensel direniş hareketinin bir parçası olarak gördüklerinin altını çizdi. 

(İHH Gazze sorumlusu Mehmet Kaya)

İslami Analiz

Yorumlar