Silahlı Kişiler Cenin Devlet Hastanesi'ni Basıp Terör Estirdi

Dün gece silahlı kişilerin Cenin'deki Dr. Halil Süleyman Devlet Hastanesi'ne saldırdığı ve saldırıda bir doktor ile sağlık ekibinden bazı kişilerin yaralandığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1095 Tarih: 12 Mart 2015 11:41
Silahlı Kişiler Cenin Devlet Hastanesi'ni Basıp Terör Estirdi

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, silahlı kişiler hastaneye baskın düzenleyerek oğullarını istedikleri gibi tedavi etmediğini söyledikleri bir doktora saldırdı. Silahlı kişilerin yoğun bir şekilde sağa sola ateş açtıkları ve hastanede büyük karmaşa yaşandığı belirtildi.

Kaynaklar, hastanede çalışan El-Halil'den bir doktorun elinin kırıldığını ve hastane çalışanlarına gerekli güvenlik önlemlerini sağlamayan güvenlik birimlerine büyük öfke olduğunu bildirdi.

Batı Yaka'da vatandaşların silahlı kişilerce sağa sola, evlere ve araçlara ateş açılması olaylarının tekrar etmesi karşısında güvenlik birimlerinin gerekli önlemleri almamasından ve ihmalinden şikayetçi olduğu ifade edildi.

Vatandaşlar, Batı Yaka güvenlik birimlerinin tüm enerjisini siyasi gözaltı operasyonlarına verdiğini ve vatandaşların güvenliğini unuttuğunu söylüyor.

Yorumlar