Ebu Ubeyde Bu Akşam Twitter'da Sorulara Cevap Verecek

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin bu akşam (16 Mart Pazartesi) Hamas'ın sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'da başlattığı tanıtım kampanyasına katılarak sorulara cevap vereceği bildirildi.  

Görüntülenme: 1615 Tarih: 16 Mart 2015 10:33
Ebu Ubeyde Bu Akşam Twitter'da Sorulara Cevap Verecek

Hamas, geçen hafta Cuma akşamı Batı toplumlarını hareket hakkında bilgilendirmek ve hareketle ilgili sorulara cevap vermek amacıyla Twitter'da #AskHamas etiketiyle tanıtım kampanyası başlatmıştı.

Ebu Ubeyde'nin akşam saat 19:00'dan 22:00'ye kadar Hamas'ın İngilizce resmi Twitter hesabında takipçilerin daha çok hareketin askeri kanadının faaliyetleriyle ve güvenlikle ilgili sorularına cevap vermesi bekleniyor.

Tanıtım kampanyasının ilk gününde milletvekili Hüda Naim, ikinci gününde eski esirlerden Ruhi Müştehi ve dün akşam da Hamas Hareketi Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye sorulara cevap verdi.

Filistin Enformasyon Merkezi'ne konuşan gözlemciler, internet aracılığıyla yürütülen ve Batı toplumlarını hedef alan kampanyanın başarılı olduğunu ifade etti.

Yorumlar