Filistin Enformasyon Merkezi Filistin Topraklarındaki İlk Ofisini Açtı

"Filistin'in dünyaya sesi.. Dünyanın Filistin'e sesi" sloganıyla bundan yaklaşık 18 yıl önce adil Filistin davasına destek amacıyla yola çıkan Filistin Enformasyon Merkezi, Gazze'de ilk bölge ofisini açtı.  

Görüntülenme: 1472 Tarih: 30 Mart 2015 22:48
Filistin Enformasyon Merkezi Filistin Topraklarındaki İlk Ofisini Açtı

Filistinli öncü bir medya kuruluşu olarak "Toprak Günü"nde Filistin topraklarındaki ilk ofisini açan Filistin Enformasyon Merkezi, işgal rejiminin koyduğu engelleri ekipleri aracılığıyla aşarak Filistinli gruplarla, kurumlarla ve Filistin insanıyla daha yakın iletişim kurmayı hedefliyor.

Filistin Enformasyon Merkezi, 1 Aralık 1997 yılında Filistin davasının duyurulmasında rol oynayan Filistinli seçkin bir grup gazeteciyle, Arap medyasının Filistin davasını ve halkını unutmaya başladığı bir dönemde, Filistinli ilk haber sitesi olarak yayına başladı.

Filistin davasıyla ilgili dosyalara ve haberlere dini, siyasi ve medeni boyutlarıyla birlikte ağırlık veren Filistin Enformasyon Merkezi, yayınlarında gerçekten yana tavrını açıkça ortaya koydu ve direnişin, cihadın, Mescid-i Aksa'da namaz kılabilmek için yanıp tutuşan insanların sözcüsü oldu.

Tarafsızlık iddiasında olmayan Filistin Enformasyon Merkezi, Siyonist işgal rejiminin Filistin halkına yönelik terörünü haberleriyle, fotoğraflarıyla ve videolarıyla deşifre ederek kamuoyuna aktarmayı sürdürecek.

fiem

Yorumlar