İşgal Askerleri Bir Genci Gözaltına Aldı

Siyonist işgal rejimi medya kaynakları, işgal ordusunun Kalkiliya yakınlarındaki askeri kontrol noktasında bir askeri bıçaklayan Filistinli bir genci gözaltına aldığını iddia etti.  

Görüntülenme: 734 Tarih: 02 Nisan 2015 05:52
İşgal Askerleri Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesinin internet sitesinde konuyla ilgili yayınlanan haberde, Filistinli bir gencin Kalkiliya yakınlarında Oranit askeri kontrol noktasında bir işgal askerini bıçakladığı ve başından yaralanan askerin yarasının hafif olduğu belirtildi.

İşgal televizyonu yedinci kanalı ise, işgal devriyesinin bir grup Filistinli gencin ırkçı ayrım duvarını aşarak 1948'de işgal edilen topraklara sızmaya çalıştıklarını gördüğünü, işgal askerlerinin gençleri durdurup üzerlerini aradığı sırada gençlerden birinin devriye komutanına saldırarak vücudunun üst bölgesinden bıçakladığını söyledi.

Yediot Ahronot gazetesinin internet sitesindeki konuyla ilgili haberde de Filistinli gencin Batı Yaka'dan bir işçi olduğu ve "ülkede ikamet ettiği" ifade edildi.

Haberde, işgal güçlerinin olay yerine akın ettiği ve işgal polisinin Ra's El-Ayn kenti yakınlarında Filistinli beş genci daha gözaltına aldığı belirtildi.

Kudüs kentinde ve çeşitli askeri kontrol noktalarında daha önce de Filistinliler bu tür bireysel eylemler gerçekleştirmişlerdi.

fiem

Yorumlar