Abbas Güçlerinin Tutuklamaları Sürüyor

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Filistin Yönetimi'ne bağlı güçlerin Batı Yaka’da mensuplarına karşı takip, tutuklama ve ifadeye çağırmaya devam ettiğini belirtti.  

Görüntülenme: 1024 Tarih: 11 Nisan 2015 04:27
Abbas Güçlerinin Tutuklamaları Sürüyor

Hamas hareketi bugün basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada Hamas, işgal rejimine gönüllü hizmete devam eden güvenlik birimlerinin Batı Yaka’da direniş kokusu gelen herkese karşı baskı yaptığını, bu kapsamda son iki gün içinde altı mensubunu tutukladığını ve üçünü de ifadeye çağırdığını bildirdi.

Tutukluların tamamının daha önce hem işgal rejimi tarafından hem de Abbas yönetimi tarafından tutuklandığına dikkat çeken Hamas, aralarında üniversite öğrencisiyle daha önce on yıl zindanda kalıp özgürleştirilen esirlerden birinin de olduğunu kaydetti.

İşgal rejimini korumak, direnişin saldırılarını engellemek ve Siyonist toplumun güven içinde yaşamasını sağlamak için Amerikalı General Keith Dayton tarafından Ürdün’de eğitilen Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi'ne bağlı bu güçler üstlendikleri misyonu harfiyyen yerine getiriyorlar. 

fiem

Yorumlar