Suud Rejimi Siyonist Rejim'in Güvenliği İçin Husilere Saldırdı

Seyyid Abdulmelik Husi konuşmasına Yemen halkına destek için sokaklara çıkan İslam ümmetine teşekkürlerini sunarak başladı. Seyyid Abdulmelik Husi, “Suud rejimi, Amerika’nın gönüllü bir askeridir ve siyonist rejimin güvenliği için bu barbarca saldırıyı başlattı” dedi.  

Görüntülenme: 1331 Tarih: 20 Nisan 2015 07:14
Suud Rejimi Siyonist Rejim'in Güvenliği İçin Husilere  Saldırdı

Seyyid Abdulmelik Husi;

Suud güçleri halka ait olan camileri, mescitleri, konaklama yerlerini, devlet kurumlarını ve altyapıyı tamamen yerle bir ederek suçsuz ve günahsız masum halkı katlederek mi? Yemen halkına özgürlük getireceğini iddia edebilir.

Suudi rejimi çocuk, kadın ve yaşlı demeden yakıcı ve yıkıcı füzelerle vurarak mı? yemen halkına özgürlük getirecek.

Siyonist israil makamlarının Suud rejimi ile ortak kader ve aynı ortak menfaatlere sahip olduklarını dile getirmeleri Suud rejiminin bu savaşı kimlerin menfaati için başlattığı En İyi bir şekilde anlaşılmış oldu. Yani sizce yemen halkının geleceğini düşündükleri için mi bu savaşı başlattılar. asla…

Aslında suud rejimi Yemen halkına karşı başlattığı bu barbarca saldırıyı Amerika rejiminin onayı, komutası ve yönlendirmesi ile devam ettirmektedir.

O zaman Suud rejiminin bu barbarca saldırıyı yemen halkını korumak yerine İsrail’in güvenliği için başlatttığı aşikar bir şekilde ortadadır.

Suud rejimine sormak lazım nasıl olur da Amerika’nın yardımı, desteği ve bilgisi dahilinde İsrail’in güvenliği için başlattığınız bu barbar saldırıyı Yemen halkını korumak için başlattık yalanını söyleyebilirsiniz.

Gerçek Arap kimliğini taşıyan bir vatandaşın bir toplumun ya da bir halkın; Amerika ve İsrail’in komutası altında Araplar arası ve kardeşler arası başlatılan bu barbarca saldırıyı onaylaması, kabul etmesi veya Amerika-İsrail cephesinde yer alması düşünülebilir mi? Asla!

O zaman bu savaşı başlatan bu Arap ülkelerinin kimliklerini ciddi bir şekilde sorgulamak gerekir.

İran İslam Cumhuriyetinin, Yemen’in içişlerine müdahale etmediğini ve herhangi yönlendirmesinin kesinlikle bulunmadığını tam aksine Yemen halkının menfaatine olacak bir şekilde tüm grupların, siyasi partilerin ve siyasi şahsiyetlerininkatılımı ile anlaşabilecekleri bir birlik hükümetinin kurulmasını tavsiye etti.

Suud rejimi Amerikan rejiminin gönüllü bir askeridir ve Amerika projeleri doğrultusunda bölgeyi ve milletleri birbirine düşürmektedir. Ayrıca Suud rejimi bağımsız Yemen’i işgal ederek bölgeye El kaide teröristlerini yaygınlaştırmak ve Yemen’i bu terör gruplarının eline bırakmak istiyor. Ama Yemen halkı bu şeytani planlar karşısında uyanık ve her türlü tehdidi ortadan kaldıracak güçtedir.

Maalesef üzülerek belirteyim ki Suud rejiminin kardeş Yemen’e karşı başlattığı bu barbarca saldırısında karlı çıkan ve bu savaştan faydalanan tarafın siyonist israil rejiminin olduğunu unutmamak gerekir.

Yemen halkının, Amerika komutasında başlatılan ve siyonist İsrail’in faydalanmak istediği bu barbarca saldırı karşısında asla teslim olmayacaktır ve Yemen halkından sabır ve istikamet üzerine hareket etmelerini istiyorum.

Suud rejimi, BM’ye götürmeden, danışmadan ve BM’yi toplantıya çağırmadan ve BM’den karar çıkartmadan Yemen’e karşı bu barbarca savaşı nasıl başlattıysa bizlerde aynı şekilde BM’ye danışmadan karar çıkartmadan Suud rejiminin vahşi saldırısına karşı direnerek vatanımızı ve Yemen’in bütünlüğünü koruyacağız.

Yemen ordusunun ve halk direnişçilerinin liderlerden emir almadan organizeli bir şekilde düşmanın saldırılarına karşı verecekleri cevaplarında tamamen özgür olduklarını vurguladı. Bu barbarca saldırıda zararlı çıkanın Suud rejimi olacağını mazlumların kanlarının yerde kalmayacağını bu savaşı suud rejimi kaybedecek ve yok oluş sürecine girecektir, İNŞALLAH.

islamidavet

Yorumlar