Hamaslı Esirler Direnişe Güveniyor

İşgal zindanlarındaki İslami Direniş Hareketi (Hamas) Üyesi Esirler Komuta Heyeti, esirlerin ve ailelerinin direnişe ve direnişin ana omurgasını oluşturan İzzeddin El-Kassam Tugayları'na her açıdan güvediklerini açıkladı.  

Görüntülenme: 1053 Tarih: 22 Nisan 2015 06:30
Hamaslı Esirler Direnişe Güveniyor

Hamas Üyesi Esirler Komuta Heyeti, konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride, esirlerin ve ailelerinin son açıklamaları gururla ve mutlulukla takip ettiklerini söyledi.

Bildiride, esirlerin ve ailelerinin son açıklamaların ardından yüreklerini ferahlatacak, zincirleri kıracak ve işgal rejiminin burnunu sürtecek başarılı bir esir takası için ümitlerinin daha da arttığı ifade edildi.

Direnişe ve İzzeddin El-Kassam Tugayları'na biatlarını yineleyen esirler ve aileleri, direnişin esir takası dosyasını en iyi şekilde idare edeceğine ve zafere ulaştıracağına inandıklarını söyledi.

Hamas Üyesi Esirler Komuta Heyeti, bu bildiriyi son günlerde işgal medyasında direnişin elinde bulunan esir işgal askerleriyle ilgili çıkan haberler ve Hamas Hareketi'nden bir yetkilinin işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu'ya seslenerek askerlerini iyi saymasını, kayıp askerlerin ailelerini yanıltmamasını istemesi üzerine yaptı.

fiem

Yorumlar