Kudüs'te Otomobille Gerçekleştirilen Eylemde 3 İşgal Polisi Yaralandı

İşgal rejimi kaynakları işgal altındaki Kudüs kentinin Et-Tur Mahallesi'nde bir grup işgal polisinin otomobilli saldırıya maruz kaldığını ve saldırıda üç kadın polisin yaralandığını açıkladı. 

Görüntülenme: 1899 Tarih: 26 Nisan 2015 10:13
Kudüs'te Otomobille Gerçekleştirilen Eylemde 3 İşgal Polisi Yaralandı

İşgal rejimi medyası, Et-Tur Mahallesi yakınlarında işgal polislerinden bir gruba bir aracın çarptığını ve olayda üç kadın polisin yaralandığını, yaralı polislerden ikisinin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

İşgal polisi sözcüsü, dün akşam ilk belirlemelere göre otomobille düşmanca bir saldırı gerçekleştiğini ve üç polis memurunun yaralandığını açıkladı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin Kudüslü kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri eylemi gerçekleştiren kişiyi gözaltına aldı fakat olayın ayrıntılarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu arada, Siyonistlere ait bir otobüse Ramallah'ın batısındaki Beyt Avar köyü yakınlarında molotof kokteyli atıldığı, otobüste yangın çıktığı ve trafiğin aksadığı ifade edildi.

Öte yandan, işgal güçlerinin şehit Ali Ğannam'ın cesedini ailesine teslim etmekten vazgeçmesi üzerine Kudüs'ün birçok mahallesinde işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çatışmaların yaşandığı bildirildi.

Kudüs'ün Eski Belde semtinde ve Silvan beldesinde de işgal güçleriyle Filistinli gençlerin çatıştığı, Filistinli gençlerin eski Siyonist başbakanlardan Ariel Şaron'un evine havai fişeklerle saldırdığı belirtildi.

fiem

Yorumlar