Bedran'dan Gençlere Sahip Çıkın Çağrısı!

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Hüsam Bedran, Batı Yaka'da hareket üyelerinin peşine düşen Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimlerinin işgal güçleriyle koordinasyon ve özgürlüklere baskı üzerine kurulu politikalarının başarısız olmasının şokunu yaşadığını söyledi.  

Görüntülenme: 1099 Tarih: 28 Nisan 2015 09:38
Bedran'dan Gençlere Sahip Çıkın Çağrısı!

Quds Press Haber Ajansı'na konuşan Bedran, Fetih'in medyada ve sahada Hamas'a saldırmak yerine politikalarını gözden geçirmesi gerektiğini bildirdi.

Siyasi gözaltılara hedef olan öğrencilerin selametinden tamamen Filistin Yönetimi liderlerinin sorumlu olduğunu kaydeden Bedran, "Bu nesil, özgürlük mücadelesinde kendisine güvendiğimiz nesil. Siyasi ve fikri tercihi nedeniyle cezalandırılması çok ayıp" dedi.

Baskıların öğrencilerin iradelerini kıramayacağını ve direniş seçeneğine desteği güçlendireceğini bildiren Bedran, Filistinli gruplardan ve sivil toplum örgütlerinden baskılara karşı seslerini yükselterek gençlere sahip çıkmalarını istedi.

Bedran, direniş eylemlerinde ve siyasi tavırlarında eşsiz örnekler ortaya koyan Batı Yaka gençliğinin iradesine karşı çıkmak ve baskı yerine desteklenmeyi hak ettiğini dile getirdi.

fiem

Yorumlar