İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka'da 6 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri, bu sabah (30 Nisan Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde beldelere ve köylere düzenlediği baskınlar sırasında 6 Filistinliyi gözaltına aldı. İşgal askerlerinin baskın düzenledikleri evlerde arama yaptıkları bildirildi. 

Görüntülenme: 1094 Tarih: 30 Nisan 2015 06:58
İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka'da 6 Filistinliyi Gözaltına Aldı

El-Halil vilayetine bağlı Beyt Ummer beldesinde Yahudi Yerleşimine Karşı Milli Komite'nin bildirdiğine göre, işgal askerleri bu sabah erken saatlerde Yusuf Muhsin Avad'ın evine baskın düzenledi. Evde arama yapan ve eşyalara zarar veren işgal askerlerinin Avad'ın 26 yaşındaki oğlu Muhammed'i gözaltına aldığı ve beldede son 24 saat içinde gözaltına alınanların sayısının 10'a yükseldiği ifade edildi.

İşgal güçlerinin bu sabah ayrıca El-Halil'in Eş-Şuheda Caddesi'ne baskın düzenleyerek Müfid Eş-Şerabati isimli Filistinliyi gözaltına aldığı kaydedildi.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Selfit'te de bu sabah erken saatlerde Cemain beldesi sakinlerinden 45 yaşındaki Cihad Davud Şehhade'yi gözaltına aldığını bildirdi.

İşgal güçleri Cenin'de de 21 yaşındaki Nizar Vasıf Kubha ve 22 yaşındaki Emir Mahmud Kubha isimli gençleri Tura köyündeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde ayrıca Ramallah'a bağlı El-Emari Kampı'na da baskın düzenleyerek Vecdi Semih Ebu Semra isimli genci gözaltına aldığı ifade edildi.

Yorumlar