Siyonist İsrail Hizbullah'ın Füzelerinden Korkuyor

Hizbullah komutanlarından biri, İsrail’le savaş olması durumunda günde 1500 adet İsrail’e füze ve roket fırlatabileceklerini ve bunun İsrail’de büyük bir yıkıma yol açacağını söyledi.  

Görüntülenme: 1409 Tarih: 30 Nisan 2015 18:24
Siyonist İsrail Hizbullah'ın Füzelerinden Korkuyor

Ynetnews haber sitesi, yayınladığı bir makalede İsrail ordusunun ekonomik sorunlarına ve Demir Kalkan’ın ağır maliyetinden söz ederek: İran’la nükleer enerji hususunda bir antlaşmanın olup olmaması hakkında şunu bilmeliyiz ki İran, bölgede gücünü artırmak istiyor ve bölgede kendine müttefik arıyor. İran, dünyada İslam ülkelerinin lideri olarak tanınmak istiyor. Ayrıca İranlıların sabrının çok olduğunu ve hedeflerini gerçekleştirmede bu sabırlarının çok etkili olduğunu da söylememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Hizbullah ve İran’ın İsrail’e saldırma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Ynetnews; “Bizler şimdiye kadar İsrail muhalifi tarafların güçlerinin az olmadığının farkına vardık” dedi.

“Şu anda Hizbullah, sahip olduğu 100 binden fazla roket ve füzeyle İsrail karşısındaki gücünü artırmış durumda ve bu füzeleri İsrail aleyhine kullanmayacağına dair bir garanti yok” denilen makalede bir Hizbullah komutanının İsrail’le savaş olması durumunda günde 1500 füze ve roket fırlatabileceklerini söylediğini aktardı.

Yayınlanan makalede ayrıca şu ifadeler yer aldı: “Her ne kadar Hamas ile olan savaşta Demir Kubbe bir ölçüde faydalı oldu ama Hizbullah, Hamas değil. Demir kubbe, Hizbullah’ın yoğun ve şiddetli füze saldırıları karşısında savunmasız kalacaktır.”

TR.JAMNEWS  

Yorumlar