İşgal Ordusu İşgal Askeri Bıçaklama Girişiminin Boşa Çıkarıldığını Öne Sürdü

İşgal rejimi medya organları, işgal altındaki Kudüs kentinde bir yolcu otobüsünde rutin kontrol işlemlerini gerçekleştiren bir işgal polisini bıçaklama girişiminde bulunan Filistinli bir gencin gözaltına alındığını ifade etti. 

Görüntülenme: 1063 Tarih: 03 Mayıs 2015 23:14
İşgal Ordusu İşgal Askeri Bıçaklama Girişiminin Boşa Çıkarıldığını Öne Sürdü

İşgal ordusu, dün (2 Mayıs Cumartesi) ikindi saatlerinde yaptığı açıklamada, Kudüs kentinin güneyinde Filistinli bir gencin işgal askeri bıçaklama girişiminin boşa çıkarıldığını öne sürdü.

İşgal rejimi radyosu, işgal askeri bıçaklama girişiminin Kudüs'teki bir tünelin güneyindeki kontrol noktasında gerçekleştiğini, Filistinli gencin otobüslerde rutin kontrolleri yapmakta olan bir askeri bıçaklamak istediğini söyledi.

Haberde, işgal askerinin bir güvenlik görevlisinin yardımıyla bıçaklama girişiminden kurtulduğu ve olayda yaralanan olmadığı ifade edildi.

İşgal radyosu, adı açıklanmayan Filistinli gencin işgal ordusu tarafından gözaltına alındığını ve sorguya çekilmek üzere güvenlik merkezine götürüldüğünü bildirdi.

İşgal altındaki Kudüs kentinde Filistinliler son dönemde işgal askeri bıçaklama ve Yahudi yerleşimcilerin üzerine araç sürme şeklinde birçok bireysel eylem gerçekleştirdi.

fiem

Yorumlar