Filistinli Gruplardan Bölünmüşlüğün Ortadan Kalkması Konusunda Çağrı!

Filistinli gruplar, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ı Filistin Kurtuluş Örgütü Geçici Yönetimi'ni toplamaya ve uzlaşının uygulanmasına koyduğu vetoyu kaldırmaya davet etti.  

Görüntülenme: 1016 Tarih: 04 Mayıs 2015 22:04
Filistinli Gruplardan Bölünmüşlüğün Ortadan Kalkması Konusunda Çağrı!

Filistinli gruplar, El-Ahrar Hareketi binasında bugün (4 Mayıs Pazartesi) yapılan toplantıda, Filistin'deki bölünmüşlüğün sona erdirilmesinin önemine dikkat çekerek, bölünmüşlüğün sona erdirilmesi için harcanacak tüm çabaları memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Dünya Basın Özgürlüğü Günü münasebetiyle Filistinli gazetecileri ve şehit gazetecileri selamlayan Filistinli gruplar, işgalcilerin gazetecilere yönelik ihlalleri nedeniyle uluslararası mahkemelerde yargılanmasını desteklediklerini bildirdi.

Batı Yaka güvenlik birimlerinin üniversite öğrencilerini ve eski esirleri hedef alan operasyonlarını kınayan Filistinli gruplar, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'tan ve uzlaşı hükümeti başkanı Rami El-Hamdallah'tan üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirerek operasyonlara ve işgal güçleriyle yapılan güvenlik koordinasyonuna son vermelerini istedi.

fiem

Yorumlar