Siyonist Askerlerden Hırsızlık!

İşgal güçleri dün akşam (26 Mayıs Salı) Kudüs kentinin güneydoğusundaki Cebelu'l-Mukebber köyünde Samir El-Ceafira isimli Filistinlinin Doğu Es-Sevahira bölgesinde bulunan evine baskın düzenledi. İşgal güçlerinin baskın sırasında 50 bin şikel değerinde altını ve nakit parayı çaldığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1229 Tarih: 27 Mayıs 2015 06:16
Siyonist Askerlerden Hırsızlık!

Baskın düzenlenen evin sahibi Samir El-Ceafira, Quds Press Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, tepeden tırnağa silahlı askerlerin ve polislerin polis köpekleri eşliğinde dün saat 17:00 civarında evine baskın düzenlediğini söyledi.

İşgal güçlerinin baskın sırasında evde arama yaparak evin altını üstüne getirdiğini ve eşyalara zarar verdiğini belirten El-Ceafira, her itiraz ettiğinde işgal askerleri ve polisleri tarafından darp edilerek uzaklaştırıldığını bildirdi.

İşgal polisi subaylarından birinin kendisiyle konuşarak silah aradıklarını söylediğini ifade eden El-Ceafira, işgal güçlerinin bir kadın asker aracılığıyla üç aylık eşinin üzerini çıplak olarak aradıklarını, bu sırada yüzü maskeli bir işgal askerinin eşinin çantasını açarak içindeki altınları ve paraları çaldığını söyledi.

Altınların ve paraların emanet olduğunu kaydeden El-Ceafira, işgal güçlerinden çaldıkları altınları ve paraları geri vermelerini istediğini fakat "Biz hırsız değiliz" diyerek altınları ve paraları çaldıklarını inkar ettiklerini bildirdi.

fiem

Yorumlar