Siyonist Yetkililer Birbirine Düştü

"İsrail Evimiz" Partisi Genel Başkanı Avigdor Lieberman, işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu ile güvenlik bakanı Moşe Yaalon'u dün akşam (30 Mayıs Cumartesi) Hamas'ın Gazze Şeridi sınırında yol yapmasına sessiz kaldıkları gerekçesiyle sert bir dille eleştirdi.  

Görüntülenme: 1076 Tarih: 31 Mayıs 2015 09:46
Siyonist Yetkililer Birbirine Düştü

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Fethi Hammad, Gazze Şeridi sınırında Nahil Uz Kibbutz'u hizasında açılan yeni yolun olası bir saldırıya hazırlık için yapıldığını açıklamıştı.

İşgal televizyonu 7'inci kanalında yayınlanan haberde belirtildiğine göre, Lieberman, işgal hükümetinin kafasını kuma gömdüğünü, herhangi bir felaket meydana geldiğinde Netanyahu'nun ve güvenlik bakanının sorumluluktan kurtulamayacaklarını, Fethi Hammad'ın açıklamalarının hoparlörle hükümetin karşısında meydan okumak olduğunu fakat hükümetin duymamakta ısrar ettiğini söyledi.

Lieberman, Nahil Uz'da bir felaket yaşanması halinde soruşturma komitesinin sadece gizli protokolleri açmayacağını, Hammad'ın açıklamalarını da gündeme getireceğini ifade etti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait buldozerler ve iş makineleri sınırda yeni bir yol açmış ve sınırda konuşlanan işgal güçleri çalışmaları izlemekle yetinmişti.

fiem

Yorumlar