Siyonist İsrail'e Yönelik Boykot Artmalı

Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr, işgal rejimini boykot faaliyetlerinin yaygınlaştırılması için yapılan çalışmaları koordine etmek üzere uluslararası düzeyde bir çalışma grubunun oluşturulması çağrısında bulundu.  

Görüntülenme: 964 Tarih: 08 Haziran 2015 07:46
Siyonist İsrail'e Yönelik Boykot Artmalı

Bahr, bugün (8 Haziran Pazartesi) konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, işgal rejimini hedef alan ve son zamanlarda ses getirmeye başlayan boykot faaliyetlerine övgüde bulunarak, Tel Aviv'i yalnızlaştırmak ve işgal rejimi liderlerinin uluslararası mahkemelerde yargılanmalarını sağlamak amacıyla bölgesel ve uluslararası düzeyde girişimlerin gerektiğine işaret etti.

İşgal rejimini boykotun işgal rejimi ürünlerini ve ırkçı politikalarını boykot etmenin ötesine geçmesi ve Filistin halkına yönelik en çirkin katliamlara imza atan işgal liderlerinin uluslararası mahkemelerde yargılanmaları için olabildiğince en geniş kapsamlı tavrın oluşturulması gerektiğini kaydeden Bahr, uluslararası ve bölgesel düzeyde bu yönde yapılacak çalışmaları koordine edecek bir çalışma grubunun kurulmasını istedi.

Bahr, boykot faaliyetlerinin işgal rejimine içeride ve dışarıda büyük zarar verdiğini ve daima vücudun kabul etmediği kanser hücreleri gibi olduğunu hatırlattığını söyledi.

fiem

Yorumlar