Netanyahu ''Filistin 48'' Kanalını Kapatmak İstiyor

İletişim bakanlığı görevini de üstlenen Siyonist işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu, işgal rejimi İletişim Bakanlığı Genel Müdürü'ne verdiği talimatta, "Filistin 48" kanalının kapatılması için çalışma yapılmasını istedi.  

Görüntülenme: 897 Tarih: 18 Haziran 2015 10:38
Netanyahu ''Filistin 48'' Kanalını Kapatmak İstiyor

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahronot gazetesinin bugünkü (18 Haziran Perşembe) sayısında yer alan konuyla ilgili haberde, Netanyahu'nun kanalın hukuki durumunun incelenmesini, yayınlarının engellenmesi için hukuki ve idari adımların atılmasını talep ettiği ifade edildi.

Netanyahu'nun bu kararı 1948'de işgal edilen Filistin topraklarının kuzeyindeki En-Nasıra kentinde düzenlenen ve Filistin Radyo ve Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Riyad El-Hasan'ın da katılarak kanalın bugünden itibaren yayına başlayacağını açıkladığı basın toplantısından kısa süre sonra aldığı belirtildi.

Filistin 48 kanalı, Ramallah'taki Filistin Yönetimi'ne ait resmi kanallardan biri. Kanal, 1948'de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilerin sorunlarına ışık tutmayı ve çektikleri sıkıntıları dünya kamuoyuna aktarmayı hedefliyor.

Kanal yöneticileri, tarafsız bir yayın politikası takip ederek Filistin halkının milli hedeflerini savunacaklarını söyledi.

fiem

Yorumlar