Siyonist Güçler Kudüs ve El Halil'de Terör Estirdi

İşgal güçleri dün gece işgal altındaki Kudüs kentinde Filistinli altı genci gözaltına alırken, işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmaların yaşandığı, bu sabah (28 Haziran Pazar) ise El-Halil'e bağlı Beyt Ava beldesinde iki kardeşin işgal güçlerince gözaltına alındığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 877 Tarih: 28 Haziran 2015 03:16
Siyonist Güçler Kudüs ve El Halil'de Terör Estirdi

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin Kudüs'ün Salahuddin Caddesi'nde iki genci darp ettikten sonra gözaltına aldığını ve sorguya çekmek üzere Salahuddin Polis Merkezi'ne götürdüğünü söyledi.

İşgal güçlerinin ayrıca El-Mısrara Mahallesi'nde iki genci gözaltına aldığı ve Filistinliler ile işgal güçleri arasında kısa süreli çatışma yaşandığı bildirildi.

İşgal güçleri, Kudüs'ün kuzeydoğusundaki Anata Kavşağı'nda Yahudi yerleşimcilerin araçlarına taş attıkları iddiasıyla Filistinli iki genci daha gözaltına aldı.

İşgal rejiminden yayın yapan 0404 haber sitesi, Cuma ve Cumartesi günleri içinde Kudüs ve çevresinde işgal hedeflerine yönelik 39 saldırı gerçekleştiğini belirtti.

İşgal güçleri bu sabah da El-Halil'e bağlı Beyt Ava beldesinde Eymen Raif El-Musalime ve Muhammed Raif El-Musalime isimli kardeşleri evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. İşgal güçlerinin ayrıca evlerde arama yaptığı ve eşyalara zarar verdiği bildirildi.

fiem

Yorumlar