Haniye'den Kassam Tugaylarına Övgü

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Ramazan ayının Siyonist işgal ordusunun en son başlattığı savaşta Gazze’yi yiğitçe savunan Kassam Tugayları ile direniş güçlerinin kahramanca eylemlerine şahit olacağını söyledi.  

Görüntülenme: 1595 Tarih: 01 Temmuz 2015 02:00
Haniye'den Kassam Tugaylarına Övgü

Heniyye dün (30 Haziran Salı) gece Gazze’nin Rafah şehrinde kıldığı teravih namazının ardından yaptığı açıklamada, geçen yıl Gazze’ye karşı savaş kararını alanların şimdi Hamas'a ve Gazze’ye açılmak istediklerini belirtti.

Gazze halkına moral vererek “size müjde veriyorum, Allah’ın izniyle yakında sıkıntılar bitecek. Önümüzdeki dönem Gazze’de direnen insanlar için hayırlı olacaktır” diyen Heniyye,  genelde Filistin direnişinin özelde ise Kassam Tugayları'nın geçen yıl meydana gelen Yenilmiş Ekin Savaşı öncesiyle kıyaslandığında bugün daha güçlü ve daha hazırlıklı olduğunu söyledi.

Dün Ramallah - El-Halil şehirleri arasında yer alan Siyonist yerleşkeye yakın bölgede Siyonistlere yönelik yapılan eylemde 1 Siyonist asker hayatını kaybetti, 3’ü de yaralandı. Eylemi Kassam Tugayları'na bağlı birimler üstlendi.

fiem

Yorumlar