Abbas Yönetimi Siyonist Rejimle İşbirliğine Devam Ediyor

Siyonist işgal rejimindeki yaygın gazetelerden Yediot Aharanoot bugün (1 Temmuz Çarşamba) verdiği haberde, Filistin Yönetimi'yle işgal rejimi arasındaki güvenlik işbirliğinin son zamanlarda daha da arttığını yazdı.  

Görüntülenme: 887 Tarih: 01 Temmuz 2015 16:54
Abbas Yönetimi Siyonist Rejimle İşbirliğine Devam Ediyor

Gazete konuyla ilgili haberinde, Filistin Yönetimi'nin son yıllarda Hamas’ın Nablus ve El-Halil şehirlerindeki hücrelerine karşı aktif bir şekilde çalıştığını, çökerttiği hücrelerde ele geçirdiği silahlara el koyduğunu belirtti.

Filistin Yönetimi'nin her ay Hamas ve İslamî Cihad mensubu onlarca kişiyi gözaltına aldığını, ancak yeterli delil olmadığı için mahkemelerin onları bırakmak zorunda kaldığını iddia eden gazete ilginç bir ayrıntıyı da paylaştı ve Filistin Yönetimi'ne bağlı güçlerin son zamanlarda muhtemelen patlayıcı imalatında kullanılacak sıvı bir madde ele geçirdiğini, incelenmesi için de işgal rejimine teslim ettiğini yazdı.

Gazeteye göre, Abbas Yönetimi son bir yıl içinde ele geçirdiği silah ve mühimmatı 25 kez işgal rejimine teslim ederken, bu süre içinde de Filistin Yönetimi yetkilileri 37 kez Siyonist yetkililerle görüştü.

fiem

Yorumlar