Kassam Tugayları Siyonistleri Bile Kendine Hayran Bıraktı

Siyonist işgal rejimi Genelkurmay eski Başkanı Benny Gantz, Hamas savaşçılarının hafife alınmamasını isteyerek, bu insanların zafer kazanmak için çalıştıklarını söyledi.  

Görüntülenme: 1712 Tarih: 09 Temmuz 2015 16:40
Kassam Tugayları Siyonistleri Bile Kendine Hayran Bıraktı

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-2 Televizyonuna konuşan ve bugün yayınlanan açıklamasında eski Genelkurmay Başkanı Gantz, Kassam Tugayları’nın kendisine bağlı komandolarla ilgili olarak yayınladığı bilgilerle ilk defa ayrıntılarını verdiği Zikim Askeri Üs operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada “dürüst olmak gerekirse bunlar gayet cesur bir operasyon yaptılar” dedi.

Benny Gantz yaptığı değerlendirmede, Zikim operasyonuna katılan insanları cesur insanlar olarak nitelemenin yerinde olacağını belirterek, koşup öne atılarak bir tanka patlayıcı yerleştirmenin basit insanların yapabileceği bir eylem olmadığını, bunu ancak yiğit ve cesur insanların yapabileceğini ifade etti.

Zikim operasyonuyla ilgili gerçekleri savaş sırasında askerlerin moralini bozmamak için gizleyen işgal ordusu, Kassam’ın bazı görüntüleri yayınlamasından sonra itiraf etmek zorunda kalmıştı.

fiem

Yorumlar