Aksaray Peygamber Sevdalılarından '' Dünya Kudüs Günü '' Basın Açıklamasına Davet

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi olan Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (Aksa-Der) üye ve gönüllüleri “Dünya Kudüs Günü” etkinliği düzenliyor.  

Görüntülenme: 1078 Tarih: 10 Temmuz 2015 06:24
Aksaray Peygamber Sevdalılarından '' Dünya Kudüs Günü '' Basın Açıklamasına Davet

Ülkemizde ve Dünya genelinde Ramazan ayının son cuması Dünya Kudüs Günü” olarak kabul edilmiş, Mescidi Aksa bilincini canlı tutmak ve bir an evvel siyonist esaretinden kurtulması için gündem oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlikler düzenlenmektedir. Bu yıl Aksaray da ikincisi düzenlenecek olan “Dünya Kudüs Günü” etkinliği, 10.07.2015 Cuma günü Ulu Camii önünde, Teravih namazı  akabinde 23.00 da Basın açıklamasıyla Aksa-Der tarafından tertip edilecektir.

Aksa-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bilgiç, konuyla alakalı yaptığı değerlendirme de, “Bugün Gazze işgal altındadır, Müslümanların ilk kıblesi ve kutsalı olan Mescidi Aksa  siyonist esareti Altındadır. Hakikatte bu tablo tüm İslam Âleminin esaretini simgelemektedir. Bu durumda Müslümanlar var oldukları her yerde ve her platformda meşru olan tüm argümanları kullanarak bu esarete itiraz seslerini yükseltmelidirler. Bu bizim İslami sorumluluğumuzdur, İslam’ın bize yüklemiş ollduğu önemli bir vazifedir. Aksaray halkını bu anlamlı ve onurlu buluşmaya davet ediyor, zalim siyonistlere karşı tepkilerini göstermelerini bekliyoruz” dedi.

Aksarayhaber.net

Yorumlar