Gazze Patlamasıyla İlgili Ortak Açıklama

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadını temsil eden Kudüs Seriyyeleri ve Hamas Hareketi’nin askeri kanadını temsil eden Kassam Tugayları dün Gazze’de meydana gelen ve Hamas ve İslamÎ Cihad komutanlarının arabalarını hedef alan saldırılarla ilgili ortak bir açıklama yaptılar.  

Görüntülenme: 1406 Tarih: 20 Temmuz 2015 02:15
Gazze Patlamasıyla İlgili Ortak Açıklama

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadını temsil eden Kudüs Seriyyeleri ve Hamas Hareketi’nin askeri kanadını temsil eden Kassam Tugayları dün Gazze’de meydana gelen ve Hamas ve İslamÎ Cihad komutanlarının arabalarını hedef alan saldırılarla ilgili ortak bir açıklama yaptılar. Açıklamada “Mücahitlerin bulunduğu yerlerde patlamalar düzenleyip Kassam Tugayları’nın ve Kudüs Seriyeleri’nin komutanlarını hedef alanlar ‘işgalcilerle anlaşmalı olarak direnişten kurtulmaya çalışan kirli eller’den başkası değildir” ifadelerine yer verildi.

“Bu saldırıları düzenleyenler İsrail’e ve onun hedeflerine hizmet ediyorlar. Bunlar işgal güçleri tarafından kiralanmış hainlerdir!” denilen açıklamanın devamında bu türden eylemlerin direnişi asla asıl yolundan döndüremeyeceği vurgulandı: “Biz halkımızı, topraklarımızı koruma görevimizden asla dönmeyeceğiz. Düşmana karşı mücadeleye de devam edeceğiz.”

İslami Analiz

Yorumlar