Siyonist Yetkili Abbas Yönetimiyle Uyumlu Çalıştıklarını İtiraf Etti

Siyonist işgal ordusundaki Planlama Birimi sorumlusu Nimrod Scheffer, Filistin Yönetimi'yle olan ilişkilerin oldukça derin ve gerçek olduğunu belirterek, ilişkilerin saat başı sürdüğünü söyledi.  

Görüntülenme: 789 Tarih: 25 Temmuz 2015 08:00
Siyonist Yetkili Abbas Yönetimiyle Uyumlu Çalıştıklarını İtiraf Etti

Görev süresi bitmek üzere olan Scheffer ile röportaj yapan Siyonist işgal rejimi televizyonu Kanal-10, güvenlik konusunda Filistin tarafında gerçek bir ortak bulduklarını, bu konuda Filistin Yönetimi'yle diyalog kurduklarında güvenlik konusunda güvenlik ortaklarının olduğunu gördüklerini ifade etti.

Siyonist yetkili, güvenlik işbirliğinin her iki taraf için de iyi olduğunu, her iki tarafa da hizmet ettiğini ve iki tarafı da koruduğunu iddia etti.

Scheffer bu konudaki tespitlerini de paylaşarak, “İsrail hükümeti Filistin Yönetimi'yle diyaloğa geçtiğinde konuşmak için güvenlik noktasında mutlaka bir muhatap buluyor. Genel olarak Filistin tarafında güvenlik ortağımız var. Bu tartışmasız bir gerçektir. Güvenlik işbirliği İsrail’in Filistin Yönetimi'yle siyasi işbirliği içine girmeye de izin veriyor. Siyasi görüşmelerde bulunsa İsrail bölgede yeni ufuklar yakalayacaktır” dedi.

Filistin Yönetimi'nin düşmanla sürdürdüğü güvenlik işbirliğinden karlı çıkan tek taraf işgal rejimi iken, zarar gören tek taraf da kesinlikle Filistin halkıdır.

fiem

Yorumlar