Siyonist Katillere İngiltere'de Göstermelik Gözaltı

Siyonist medya kaynakları, İngiliz güvenlik güçlerinin son günlerde Londra’daki uluslararası havaalanı Heathrow’da Siyonist askeri heyeti durdurup ifadelerini aldıktan sonra serbest bıraktığını duyurdu.  

Görüntülenme: 1426 Tarih: 26 Temmuz 2015 21:02
Siyonist Katillere İngiltere'de Göstermelik Gözaltı

Siyonist Kanal-2 Televizyonu, aralarında İsrail askeri istihbarat birimi Aman’ın eski şefi Amos Yadlin’in başkanlık ettiği askeri heyetin geçen hafta Londra’nın Heathrow Havalimanı'na inmesinden sonra İngiliz güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındıklarını ancak daha sonra heyetin serbest bırakıldığını ifade etti.

Kanal-2 televizyonu verdiği bilginin devamında, eski Genelkurmay Başkanı Dan Halutz, Gabi Ashkenazi, Ulusal Güvenlik Müsteşarı Yakub Amidror’un da aralarında bulunduğu heyetin Heathrow Havalimanı'nda geçen Salı günü (21  Temmuz) İngiliz güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındıklarını, kendilerine bazı soruların sorulmasının ardından heyetin serbest bırakıldığını kaydetti.

Kanal-2 televizyonu, gözaltına alınma ve sorgulamayı, Siyonist rejimdeki komutan ve liderlerin Gazze’de insanlık suçu işledikleriyle ilgili olarak bazı uluslararası mahkemelerde açılan davalara bağlarken, daha önce de birkaç kez benzer olayların yaşandığını hatırlattı.

fiem

Yorumlar