Dr. Mustafa el-Ledavi:''Siyonist Devlet Çok Yakında Yok Olacaktır.''

Beyrut'ta düzenlenen konferansa katılan Filistinli aktivist ve yazar Dr. Mustafa el-Ledavi, 'Filistinlilerin İsrail'e karşı başarı kazanması için yeni önerilere ihtiyacı yok. Çünkü biz hiçbir önerinin İlahi kelamdan öne geçemeyeceğine inanıyoruz' dedi.  

Görüntülenme: 1090 Tarih: 29 Temmuz 2015 23:29
 Dr. Mustafa el-Ledavi:''Siyonist Devlet Çok Yakında Yok Olacaktır.''

Dr. Mustafa sözlerine şöyle devam etti;

"İsrail devleti ve İsrail'in geleceği konusunda hiçbir görüş yoktur. Hiç kimse İsrail'in bekası ve geleceği insanların maslahatınadır gibi bir inanca sahip değil. Yahudi devleti hayalini kuranlar, Tevrat'ı ve kendi siyasetlerine muhalif olan her şeyi tahrif ettiler. Siyonistler yaptıkları her şeyin, İsrail devletinin kurulması ve kendi çocuklarının geleceğinin korunması için olduğunu savunuyor.

Bazı inançlı Yahudiler Siyonist rejimin yok olmanın eşiğinde olduğu görüşünde. Ancak Filistin topraklarında yaşayan bazı Yahudiler ise Filistinlilerle aynı topraklar üzerinde yaşamayı kabul etmiyor. Bunlar her ne kadar kabilecilik zihniyetine dayalı evlenme yöntemiyle sayı olarak her geçen gün azılıyor olsa da Samiri devletine mensuplar.

Yahudi devleti, 'yıkımlar' düşüncesi üzerine kurulmuş necis bir devlettir. Siyonistler dini kendi ellerinde bir oyuncak gibi kullanıyor. Bazı Yahudi grupları sapkınlıkla itham ediyorlar. Bunlar, Yahudi milletine ve Yahudilik inancına darbe vurdular. Yahudilik adına yaşanan tüm tahrifleri sorumlusu bu zihniyettir.

Yahudilik inancı Siyonistlerin işlemiş olduğu cinayetlerden beridir. Filistin topraklarına göç fikri, Peygamberlerin sonuncusu Hz. Muhammed'in (s.a.a) gelişini müjdeleyen Tevrat'ın gerçek öğretilerine muhalif ve tamamen zıttır.

Yahudi devleti çok kısa bir sürede yok olacaktır. Liderleri (Siyonistler) ise en yakın zamanda bize ait olan topraklardan sürülecek ve Mescid-i Aksa, özgürlüğüne kavuşacaktır."

Ehlader HABER

Yorumlar