Siyonist Çeteler Çok Yakında Gereken Cevabı Alacak

Gazze’deki İslamî ve milli gruplar, Siyonist çetelerin Filistinli aile Devabişe’ye karşı yaptıkları cinayete Filistin halkının vereceği cevabın gecikmeyeceğini belirtti.  

Görüntülenme: 1545 Tarih: 01 Ağustos 2015 01:46
Siyonist Çeteler Çok Yakında Gereken Cevabı Alacak

Filistinli gruplar bugün (1 Ağustos Cumartesi) ikindiden sonra Gazze’de ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda söz alan gruplar, Filistinli aileye yapılan aşağılık saldırıyı kınadıklarını belirterek, Filistin Yönetimi'nin direnişçileri takip etmekten ve silahlarına el koymaktan vazgeçmesini istedi.

Basın toplantısında söz alan Hamas liderlerinden milletvekili Muşir El-Mısri, işgalcilerin işlediği bu cinayetin aslında cani Siyonistlerin taşıdıkları terör düşüncesini yansıttığını söyledi.

El-Mısri yaptığı konuşmada, işgalcinin karışıklık çıkardığını, işgalciye karşı durmanın da direnişten geçtiğini ifade etti.

Filistin Yönetimi'ne seslenen El-Mısri, tutukluları serbest bırakmasını ve silahlarını toplamaktan vazgeçmesini isteyerek, gösterilecek tepki ve misillemelerle işgalcinin Filistin kanının ucuz olmadığını anlaması gerektiğini hatırlattı.

İslamî Cihad Hareketi adına konuşan Davud Şihab ise Siyonist çetelerin Filistin halkıyla direniş gruplarının meşru hedefi olduğunu belirterek, olumsuz gelişmelerden bizzat Netanyahu ile onun cani hükümeti ve bakanlarının sorumlu olduğunu ifade etti.

Fetih liderlerinden Fayiz Ebu Ayte de Filistinli aileye yönelik yapılan saldırının canice olduğunun, Filistinli bebeğin yakılarak öldürülmesinin cezasız kalmayacağının, Filistin halkının olup biten karşısında eli kolu bağlı kalmayacağının altını çizdi.

Gruplar, Filistin halkını hedef alan cinayetlere verilecek karşılığın gecikmeyeceğini bildirdi. 

fiem

Yorumlar