İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka'da 5 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusunun bu sabah (3 Ağustos Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda Filistinli beş kişiyi gözaltına aldığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 834 Tarih: 03 Ağustos 2015 05:01
İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka'da 5 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal rejimi medya kaynaklarından edinilen bilgiye göre, işgal ordusunun operasyonlarında, işgal rejimi iç istihbarat teşkilatı "Şabak" tarafından aranan bazı Filistinliler gözaltına alındı.

Operasyonlar sırasında işgal ordusunun Batı Yaka'nın birçok bölgesinde Filistinlilere ait evlere baskın düzenlediği bildirildi.

Kaynaklar, baskınlarda gözaltına alınan beş Filistinlinin sorguya çekilmek üzere işgal rejimine ait güvenlik merkezlerine sevk edildiklerini açıkladı.

Bu arada, El-Halil'deki Filistinli güvenlik kaynakları, Quds Press Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, işgal ordusunun bu sabah kente ve Ez-Zahiriyye, Yatta ve Beyt Ummer beldelerine baskın düzenlediğini ve Beyt Ummer'de iki genci gözaltına aldığını söyledi.

Nablus'ta ise yerel kaynaklar Madma ve Avreta köylerine baskın düzenleyen işgal güçlerinin iki kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

Yorumlar