Ramallah'taki Feda Eyleminde 3 Siyonist Asker Yaralandı

Filistinli ve İsrailli medya kaynakları, bugün (6 Ağustos Perşembe) ikindi saatlerinde Filistinli bir gencin gerçekleştirdiği otomobille çarpma eyleminde üç işgal askerinin yaralandığını bildirdi.  

Görüntülenme: 983 Tarih: 06 Ağustos 2015 03:14
Ramallah'taki Feda Eyleminde 3 Siyonist Asker Yaralandı

Kaynaklar, Filistinli gencin aracını işgal askerlerinin üzerine sürdüğünü ve üç askerin yaralandığını, askerlerden ikisinin durumunun ağır olduğunu, diğer işgal askerlerinin de Filistinli gence ateş ederek ağır yaraladıklarını ifade etti.

İşgal rejimi medyası, güvenlik kaynaklarına dayandırdıkları haberde, Filistinli bir gencin Ramallah'ın kuzeyinde kurulu Yahudi yerleşkesi yakınlarında 60 nolu caddede otomobille çarpma eylemi gerçekleştirdiğini, çarpma sonrası arabanın devrildiğini ve gencin içinde sıkıştığını, işgal askerlerinin arabanın içinde sıkışan gence ateş açarak yaraladıklarını belirtti.

İşgal rejimi hastane kaynakları, eylem sonucu üç işgal askerinin yaralandığını, olay yerine giden ilk yardım ekiplerinin başlarından yaralanan iki askerin durumlarının ağır olduğunu gördüğünü söyledi.

Filistinli gencin işgal askerlerini hedef alan eylemi, bir hafta önce Yahudi yerleşimcilerin 18 aylık Ali Devabişe isimli bebeği yakarak şehit etmelerinin ardından geldi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) eylemi kutlayarak, eylemin işgalcilerin cinayetlerine verilmiş doğal bir tepki olduğunu söyledi.
fiem

Yorumlar