Siyonist Askerlerden İtiraf

Siyonist işgal rejiminin geçen sene Gazze’ye yönelik başlattığı insanlık dışı savaşa katılan işgal askerlerinin, Gazze’deki kahraman direnişin karşısında nasıl sarsıldıklarını, bocaladıklarını, dağıldıklarını ve bunu unutmak için uyuşturucu kullandıklarını itiraf etmeleri, savaşın boyutunu ortaya koyarken, Kassam Tugayları’nın kahraman direnişinin azim ve kararlığını da bir kez daha gün yüzüne çıkardı.  

Görüntülenme: 1048 Tarih: 07 Ağustos 2015 08:48
Siyonist Askerlerden İtiraf

Siyonist Kanal-2 televizyonuna açıklamalarda bulunan bazı askerler, savaşta karşılaştıkları zor şartlarla yaşadıkları korkuyu yenmek için uyuşturucu kullandıklarını itiraf ettiler.

Askerler, Gazze sınırında ve Gazze’ye girmek isterken yaşadıkları zor savaş anlarını unutmak ve çatışmaların bıraktığı izleri silmek için insana mutluluk veren nice türünden uyuşturucu kullandıklarını söylediler.

Televizyon muhabirine konuşan Danny adındaki asker şunları söyledi:

“Gazze içinde yaşadığımız birkaç günlük savaşın ardından, çatışmalarda yaşadığımız zor anlar ve bunun nefsimizde bıraktığı izler bizi rahatsız ediyordu. Orada şoke olmuştuk. Yaşadığımız bütün bu olumsuzlukları unutmak için uyuşturucu kullanmaya başladık. Bizi buna zorlayan yaşadığımız zorluklar, acılar ve dehşet verici manzaralardı.”

Savaşta olduğu gibi, sonrasında da savaşta yaşadıklarını unutmak için tek çare olarak uyuşturucuyu gördüklerini belirten Siyonist asker, bu hatırlardan kurtulmanın tek yolunun da bu olduğunu söyledi.

Askerler arasında yaptıkları araştırmayı yayınlayan Kanal-2 televizyonu, Gazze’ye girmeye çalışan Paraşütçüler Birliği gibi seçkin birliklerdeki askerlerin de uyuşturucu kullandıklarını tespit ettiklerini kaydetti.

fiem

Yorumlar