Anadolu Ajansı'na Çelişkili Bilgi Veren Kaynak Kim?

Anadolu Ajansı bugün servis ettiği bir haberde, Hamas hareketinden adını vermek istemeyen üst düzey bir kaynağın çelişki dolu açıklamalarına yer verdi.  

Görüntülenme: 957 Tarih: 10 Ağustos 2015 09:44
Anadolu Ajansı'na Çelişkili Bilgi Veren Kaynak Kim?

AnadoluAjansı’nın ismini sakladığı kaynak, İran’ın son 4 yıldır Hamas hareketine  maddi ve askeri yardımları kesme kararı aldığını iddia etti.

            Çelişkiler ve manipülasyonlarla dolu haberde şu cümle dikkat çekti: ‘’İran’daki bazı tarafların Hamas’ın askeri kanadı olan Kassam Tugaylarına askeri yardım yapmayı sürdürdüklerini, ancak bunun da uzun soluklu olmadığını ifade eden söz konusu kaynak “İran’ın askeri yardımlarını sürdürdüğü yönündeki iddiaların hiçbir doğruluğu bulunmamaktadır” dedi.

         Bilindiği gibi geçen sene Siyonist Rejim’in Gazze saldırısında ağır bir yenilgi almasının ardından basın toplantısı düzenleyen Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İran İslam Cumhuriyeti’ne verdiği destekten dolayı teşekkür etmişti.[1]

[1] http://www.kudusgunu.com/kassam-tugaylari-sozcusu-ebu-ubeyde--mescid-i-aksaya-girinceye-dek-silahimizi-birakmayacagiz-direnise-olan-buyuk-desteginden-oturu-irana-tesekkur-ederiz_h4781.html

www.kudusgunu.com

Yorumlar