Siyonist Askerler Arasında Gazze Savaşı'ndan Sonra İntihar Girişimi Arttı

Siyonist işgal ordusunun geçen sene Gazze’ye yönelik başlattığı savaşta, Kassam Tugayları'na bağlı mücahitlerle sıfır noktada çatışmak zorunda kalan, mücahitlerin birçok askeri noktayı aşıp kahramanca çarpışmalarını gözleriyle gören Siyonist askerlerin savaşta ve savaştan sonra yaşadıkları bunalımlara her gün yeni örnekler ekleniyor.  

Görüntülenme: 1081 Tarih: 15 Ağustos 2015 06:47
Siyonist Askerler Arasında  Gazze Savaşı'ndan Sonra İntihar Girişimi Arttı

İşgal rejimi Kanal-2 televizyonu verdiği haberde, geçen yıl Gazze’de meydana gelen savaşta geçirdiği şoklar nedeniyle üst düzey bir subayın intihar girişiminde bulunduğunu duyurdu. 

Haberin devamında, işgal ordusuna bağlı askeri istihbarat biriminde çalışan subayın, Gazze’de yaşadığı olayların ardından uyuşturucu kullanmasıyla ilgili olarak ordunun kendisini sorgularken intihar etmek istediği ifade edildi.

Kaynaklar, işgal ordusunda uyuşturucu kullanımının giderek arttığına dikkat çekerken, savaştan sonra bunun daha da arttığını söylüyor. 

İşgal televizyonu, daha önce de askerlerden bazılarıyla röportaj yapmış ve askerler Gazze’de gördüklerini unutmak için uyuşturucu kullandıklarını itiraf etmişti. 

fiem

Yorumlar