Kassam Tugayları Filistinlilerin Sina'da Kaçırılmasına Tepki Gösterdi

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, üç gün önce Gazze’den çıkış yaptıktan sonra Sina’da 4 Filistinlinin silahlı kişiler tarafından kaçırılmasına tepki göstererek, kaçırma olayına seyirci kalamayacaklarını belirtti.  

Görüntülenme: 1627 Tarih: 22 Ağustos 2015 02:25
Kassam Tugayları Filistinlilerin Sina'da Kaçırılmasına Tepki Gösterdi

Dün akşam (21 Ağustos Cuma) Gazze’nin güneyinde yer alan Rafah şehrinde askeri geçit töreninin ardından açıklama yapan El-Kassam Tugayları sözcüsü, “El-Kassam Tugayları, Filistin halkına Sina’da yapılanlara seyirci kalamaz. Bu konuda fazla konuşmayacak, susmayı tercih edecektir” dedi.

Yeri ve zamanı geldiğinde herkesin El-Kassam Tugayları’nın doğru konuştuğunu bir kez daha göreceğini belirten sözcü, olayın bütün ayrıntılarıyla El-Kassam Tugayları komutanlarının önünde olduğunu söyledi.

Diğer taraftan Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esirlerin durumuna da değinen El-Kassam Tugayları sözcüsü, kendilerinden sabretmelerini, El-Kassam Tugayları'na ve direnişe güvenmelerini, bu konuda gösterecekleri sabrın fazla uzun sürmeyeceğini ifade etti.

İşgal rejimine de değinen El-Kassam Tugayları sözcüsü, işgal rejiminin halktan gizlediği gerçeklerin açığa çıktığında bu rejimin deprem yaşayacağını söyledi. 

fiem

Yorumlar