Siyonist İsrail Muhammed Allan'ı Şimdi de Hastane'de Esir Tutuyor

Yüksek Mahkeme'nin idari hapis cezasını askıya almasına rağmen Siyonist işgal rejimi savcılığının dün (23 Ağustos Pazar) Askalan'daki Barzilai Hastanesi idaresine esir Muhammed Allan'ın hastane sınırları dışına çıkmasının yasak olduğunu bildirdiği ifade edildi.  

Görüntülenme: 968 Tarih: 24 Ağustos 2015 07:59
Siyonist İsrail Muhammed Allan'ı Şimdi de Hastane'de Esir Tutuyor

65 gün açlık grevi yapan esir Muhammed Allan, Barzilai Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde yatıyor.

İşgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahranot'un internet sitesinde yayınladığı habere göre, savcılık Askalan'daki Barzilai Hastanesi idaresine esir Muhammed Allan'ın hastane sınırları dışına ancak İsrailli ilgili kurumların izniyle çıkabileceğini bildirdi.

Haberde, "Koordinasyon ve İrtibat Subayı"nın günlük olarak esir Allan'ın hastane sınırları dahilinde kalması için izin belgesi vereceği ifade edildi.

Haberde ayrıca, hastane kapısına bekçi bırakıldığı ve esirin ailesine de hastane sınırları dışına çıkması halinde cezalandırılacağının bildirildiği kaydedildi.

Allan'ın ailesine, Filistinli esiri başka bir hastaneye nakletmek isterlerse hastane idaresinin ve işgal rejimi ilgili güvenlik biriminin onayını almaları gerektiğinin iletildiği öğrenildi.

fiem

Yorumlar