Maariv Gazetesi Kassam Tugayları'nın Gücünü İtiraf Etti

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi, işgal ordusundaki Gazze Birliği ile diğer birimlerdeki kaynaklara dayanarak verdiği haberde, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın olası bir savaşa hazır olduğunu yazdı.  

Görüntülenme: 1544 Tarih: 28 Ağustos 2015 10:23
Maariv Gazetesi Kassam Tugayları'nın Gücünü İtiraf Etti

Gazete konuyla ilgili yayınladığı raporda, olası bir savaşta Kassam Tugayları’nın işgal rejiminin güney bölgesinde çok büyük operasyonlara hazırlandığını ve planın deşifre olmaması için bununla ilgili bilgiyi siyasi liderlerle paylaşmadığını iddia etti.

Raporda Kassam savaşçılarının yeni tüneller hazırladıklarını, füze denemeleri gerçekleştirdiklerini ve İsrailli askerlerle çok farklı bir şekilde savaşacaklarını belirtti.

Gazete yayınladığı raporda ayrıca, Hamas hareketinin ambargonun kalkması için çaba gösterdiği için savaşmak istemediğine de dikkat çekti.

Siyonist işgal rejiminin geçen sene Gazze’ye yönelik başlattığı barbar savaşta Kassam Tugayları mücahitlerinin, işgal ordusunun deniz üslerine baskın yapması ve düşman saflarının arkasına geçip işgal askerleriyle savaşıp zayiat verdirmesi düşmanı şoke etmişti.

fiem

Yorumlar