El-Berdevil: "Cenin Olayları İşgalciye Karşı Yeni Bir Devrimin Müjdecisi"

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Salah El-Berdevil, Cenin'de yaşananların Batı Yaka'da yeni bir devrimin müjdecisi olduğunu ve bu devrimin Siyonist işgalciyi ve işbirlikçilerini yerle bir edeceğini söyledi. 

Görüntülenme: 1600 Tarih: 01 Eylul 2015 11:08
El-Berdevil:

Salah El-Berdevil, bu sabah (1 Eylül Salı) Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin Cenin'e saldırısının işgalcilerin vahşiliğini bir kez daha gösterdiğini belirterek, işgal rejiminin direnişin her türlüsünden kurtulmak istediğini bildirdi.

Cenin'e düzenlenen saldırının tüm şartlara ve işgalcilerin cinayetlerine rağmen son verilmeyen güvenlik koordinasyonunun çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden El-Berdevil, işgalcinin Batı Yaka'da, özellikle de Cenin kentinde ve kampında direnişi kırmaya çalıştığını bildirdi.

Cenin kentinin ve kampının şehitlerin kanlarıyla parlak bir cihat tablosu çizdiğini ve Filistin halkının kahramanlığını gösterdiğini, direnişin devam ettiğini ve Cenin, Nablus, El-Halil ve Ramallah'ta yeniden harekete geçeceğini söyledi.

Yorumlar