Abbas Yönetimi Siyasi Tutuklulara İftara Atıyor

Filistin Yönetimi zindanlarında tutulan siyasi tutuklu Fadi Hamed'in nişanlısı Sima Mütevelli, sorgu subaylarının kendisine işlemediği suçları yüklemeye çalıştığını söyledi.  

Görüntülenme: 1142 Tarih: 04 Eylul 2015 22:36
Abbas Yönetimi Siyasi Tutuklulara İftara Atıyor

Güvenlik birimleri baskın düzenledikleri inşaat halindeki evde Fadi Hamed'e ait bir çanta ele geçirdiklerini ve içinde para ve patlayıcı bulunduğunu iddia ederken, Sima Mütevelli, baskın sırasında evde bomba bulunduğu iddiasını yalanladı.

Filistin Enformasyon Merkezi'ne konuşan Sima Mütevelli, güvenlik birimlerinin Fadi Hamed'i gözaltında tutmak ve kendisine işkence etmek için bahane uydurduğunu söyledi.

İşçilerle dolu bir inşaatta para ve patlayıcı dolu bir çantanın saklandığı iddiasının saçmalığına dikkat çeken Sima Mütevelli, Fadi Hamed'in gözaltına alındığı anda başlattığı açlık grevini sürdürdüğünü ifade etti.

Mütevelli, nişanlısının vücudunda işkence ve darp izlerinin açıkça görüldüğünü belirterek, Fadi Hamed'in vücudunun yorgun düşmesine rağmen maneviyatının yüksek olduğunu ve kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddettiğini bildirdi.

fiem

Yorumlar