Netanyahu Taş Atan Çocukları Öldürecek

Siyonist işgal rejimi Başbakanı Benyamin Netanyahu hukuk danışmanından Yahudi yerleşimcilerin araçlarına ve askerlere taş atan Filistinli çocukların keskin nişancılar tarafından vurulmasının yollarını araştırmasını istedi.  

Görüntülenme: 935 Tarih: 17 Eylul 2015 05:31
Netanyahu Taş Atan Çocukları Öldürecek

Haaretz gazetesinin verdiği habere göre, Netanyahu hukuk danışmanından Batı Yaka’da olduğu gibi işgal askerleriyle Yahudi yerleşimcilere taş atan Kudüslü çocukların keskin nişancılar tarafından vurulmasını talep etti.

Dün (15 Eylül Salı) akşam kurmaylarıyla bir araya gelen Netanyahu, Kudüs’te işgalcilere taş atan Filistinlilerin cezalandırmasını masaya yatırmış, taş atanlara ağır cezalar verilmesini talep etmişti.

Her türlü silahla donanımlı işgal askerleriyle, vahşi çetelere dönüşen Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına, baskı ve zulümlerine ellerindeki taşlarla direnen Filistinlilere bu bile çok görülüyor. 

Filistinlileri öldürme, tutuklama, darp etme, evlerin yıkma, kutsal mekânlarına saldırma konusunda her türlü hakkı kendinde bulan işgal rejimi, Filistinlere halkını ve toprağını işgal edenlere karşı taşlarla karşı koyma hakkını tanımıyor.

fiem

Yorumlar