Siyonist İsrail'den Gazze'ye Hava Saldırısı

Siyonist işgal ordusuna ait uçaklar bu sabah Gazze’nin farklı noktalarına iki hava saldırısı düzenledi. Kaynaklar bu sabah yapılan saldırılarda can kaybının olmadığını belirtti. 

Görüntülenme: 1318 Tarih: 19 Eylul 2015 04:12
Siyonist İsrail'den Gazze'ye Hava Saldırısı

Görgü şahitleri, işgal ordusu uçaklarından birinin bu sabah Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları'na ait, Gazze’nin güney doğusunda bulunan Ez-Zeytun Mahallesi'ndeki eğitim noktasına bir füze attığını söyledi.
 
İşgal uçakları bu saldırıdan önce de Gazze’nin kuzeyinde bulunan Cibaliye beldesinde yine El-Kassam Tugayları’na ait bir eğitim noktasına saldırdı.
 
Filistin hastane kaynakları, saldırı sonucu iki eğitim noktasıyla çevrelerinde bulunan evlerde maddi hasar meydana geldiğini fakat can kaybının olmadığını ifade etti.
 
Kaynakların belirttiğine göre işgal uçakları hâlâ Gazze üzerinde tur atıyor.

İşgal ordusu dün gece Askalan şehriyle Sderot yerleşkesine birkaç füzenin düştüğünü belirterek, atılan füzeler neticesinde can kaybının olmadığını iddia etti.

İşgal radyosu verdiği haberde Askalan şehrine birkaç füzenin atıldığını ve füzelerin Demir Kubbe sistemi tarafından düşürüldüğünü duyurdu .

Füzelerin atılmasıyla çalınan siren sesleri onlarca yerleşimcinin sığınaklara koşmasına neden oldu. 

fiem

Yorumlar