Şeyh Naim Kasım:'' Hizbullah Silahlı Direnişiyle Siyonist İsrail'e Diz Çöktürecek.''

Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, Hizbullah’ın silahlı direnişle İsrail’e diz çöktüreceğini söyledi.  

Görüntülenme: 1570 Tarih: 20 Eylul 2015 04:29
Şeyh Naim Kasım:'' Hizbullah Silahlı Direnişiyle Siyonist İsrail'e Diz Çöktürecek.''

 Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, yaptığı konuşmada Amerika’nın Ortadoğu’da izlediği siyasetleri kınayarak, ABD’nin Siyonist İsrail Rejimi’nin yanı sıra bölgedeki zorba rejimleri de desteklediğini belirtti.

Siyonist İsrail karşısında silahlı direnişin devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayan Şeyh Naim Kasım, Hizbullah’ın silahlı direnişle Siyonist İsrail’e diz çökürteceğini belirterek, er veya geç İsrail’in hezimete uğrayacağını da ifade etti.

Şeyh Naim Kasım, 14 Ağustos 2015 tarihinde Tahran Cuma Namazı hutblerinden önce yaptığı konuşmada, “Sömürücülerin Siyonist İsrail’i kurmaktan amaçları sadece Filistin’i işgal etmek değildi. Onların amacı müslümanların akıl ve canlarını işgal etmek ve ayrıca onları aşağılamaktı. İsrail kendini ABD desteğiyle ne kadar güçlü hissetse de Hizbullah gücünü Allah’tan alır. Eğer Lübnan’da Hizbullah olmasaydı şimdi Lübnan da Siyonist Rejimi’nin faaliyet sahası olmuştu. Hizbullah canla malını Siyonist Rejim’le mücadeleye adayarak, onları rezil olmuş bir şekilde Lübnan’dan dışarı çıkardı” dedi.

mha

Yorumlar