Şeyh Nebil Kavuk:'' Tekfirci Gruplar Din Adına İsrail'e Hizmet Ediyor.''

Hizbullah, 'Müslümanlarla savaşan tekfirci terör grupları İsrail'in hizmetinde' açıklamasında bulundu.  

Görüntülenme: 2190 Tarih: 22 Eylul 2015 13:25
Şeyh Nebil Kavuk:'' Tekfirci Gruplar Din Adına İsrail'e Hizmet Ediyor.''

Lübnan Hizbullah Hareketi Yürütme Konseyi Başkan Vekili Şeyh Nebil Kavuk, Tallusa'da alim ve aktivistlerin katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı.

Şeyh Kavuk, "Aşırıcı terör gruplarının din adına işgalci İsrail'e hizmet etmesi, Siyonistleri  Mescid-i Aksa'ya botlarıyla kirletmeye ve namaz kılanlara saldırmaya teşvik etti" ifadesini kullandı.

Şeyh Nebil Kavuk, "Biz, terör gruplarının tehlikesine karşı Lübnan'ın ve Lübnanlıların ulusal ve manevi çıkarlarını korumak için insani görevimizi yerine getiriyoruz. Tarih, Direniş Cephesi'nin kahramanlıklarını yazmaya devam edecektir. Lübnanlıların İsrail karşısındaki mücadelesi, bizim gururumuzdur.

Biz Lübnan için çalışmaya ve Lübnanlıların başını dik tutmaya çalıştıkça, ne yazık ki ülke içindeki bazı grupların Lübnan'ın başını öne eğecek tutumlar sergilediğine şahit oluyoruz.

İşgalci İsrail'e cesaret veren ve din adına savaştıklarını iddia eden terör gruplarının, bırakın İsrail'e karşılık vermesini, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını kınayan tek bir cümle bile sarf etmedi. Bu terör grupları hep Irak'ta Bağdat, Suriye'de ise El-Fua ve Keferya gölgelerine intihar saldırıları düzenleyerek, İsrail'in güveliğini garanti altına alıyor. Maalesef Lübnan'daki 14 Mart İttifakı, Suriye'deki tekfirci terör gruplarına gönül bağlayarak bu grupları destekliyor.

İşgalci İsrail, her zaman tekfirci-aşırı-radikal grupların kendisi için tehdit oluşturmadığını itiraf etmiştir. Çünkü Müslümanlarla savaşan tekfirci terör grupları, aslında siyonist İsrail'in hizmetinde. Bölgede Direniş eksenini zayıflatmak için birlikte hareket ediyorlar. İsrail ise bu fırsatı, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı Yahudileştirmek için kullanıyor." açıklamasında bulundu.

on4haber

Yorumlar